Ostalo

Eurostar Umag Emisija: Đir po Istri

Objavljeno: 17.09.2024.

Eurostar Umag Emisija: Đir po Istri. I u današnjoj emisiji Đir po Istri donosimo pregled događanja u Istri u ovom tjednu. 

Fullmoon walk Lupoglav: Noćna šetnja pod punim mjesecom koja se održava u Lupoglavu. Ovaj događaj obuhvaća pješačenje kroz prirodu uz vođeni obilazak i zanimljive priče o lokalnom području.

Casanova tour: Turistička tura inspirirana poznatim zavodnikom Casanovom koja se održava u Vrsaru. Posjetitelji mogu doživjeti romantične priče i povijest mjesta kroz vođeni obilazak povijesnih lokacija.

Vinski grad Poreč: Manifestacija posvećena vinu koja se održava u Poreču. Posjetitelji imaju priliku degustirati najbolja istarska vina i uživati u gastronomskim specijalitetima uz glazbu i zabavni program.

Vinska fešta: Tradicionalni vinski festival koji se održava u različitim mjestima diljem Istre. Događaj nudi kušanje lokalnih vina, gastronomskih delicija i zabavne aktivnosti.

MK Templar motosusret: Moto susret koji organizira Moto klub Templar. Okupljanje motociklista iz različitih krajeva uz zajedničke vožnje, glazbu i druženje.

Arterija Novigrad: Umjetnički i kulturni festival koji se održava u Novigradu. Događaj uključuje razne izložbe, radionice i performanse, promovirajući lokalnu umjetnost i kulturu.

Festa od sira: Festival sira koji slavi lokalne proizvođače i njihove proizvode. Posjetitelji mogu kušati različite vrste sira i uživati u kulinarskim specijalitetima, uz popratni zabavni program.

Poslušajte za više detalja.

Video vezan uz objavu