Ostalo

Javni natječaj za prijam u službu u Grad Umag - Umago

Objavljeno: 10.10.2024.

Gradonačelnik Grada Umaga – Umago, pročelnica Upravnog odjela za financije i proračun, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i prostorno planiranje i pročelnik Upravnog odjela za upravljanje imovinom, izgradnju i održavanje, na temelju članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19 – u nastavku teksta: ZSN), raspisuju

Javni natječaj za prijam u službu u Grad Umag – Umago, na sljedeća radna mjesta:

1. unutarnji revizor (1 izvršitelj - m/ž), na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.
2. viši referent za isplate proračunskih korisnika (1 izvršitelj - m/ž), na određeno vrijeme od 12 mjeseci (vježbenik za obavljanje vježbeničke prakse).
3. viši savjetnik za izdavanje akata za gradnju (1 izvršitelj - m/ž), na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.
4. savjetnik za izdavanje akata za gradnju (1 izvršitelj - m/ž), na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.
5. savjetnik za izgradnju i održavanje (1 izvršitelj - m/ž), na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.
6. viši stručni suradnik za izgradnju i održavanje (1 izvršitelj - m/ž), na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Natječaj je otvoren do 16. listopada 2024. godine.

Tekst natječaja dostupan je na ovoj poveznici.