Istra

Eurostar Umag Emisija: Đir po Istri

Objavljeno: 08.10.2024.

Eurostar Umag Emisija: Đir po Istri. I u današnjoj emisiji Đir po Istri donosimo pregled događanja u Istri u ovom tjednu. 

Pučka Festa Marčana
Marčana ovoga tjedna nudi bogat program za sve uzraste s tradicionalnim igrama, glazbom lokalnih bendova i raznovrsnom gastronomijom. Očekuju se aktivnosti za djecu i večernji koncerti za one željne zabave.

Dječji Tjedan u Umagu
Umag organizira Dječji tjedan s kreativnim radionicama, sportskim igrama i kazališnim predstavama za djecu. Svaki dan donosi nove aktivnosti koje potiču kreativnost i druženje među najmlađima.

Loretino u Sv. Lovreču
Manifestacija Loretino u Sv. Lovreču slavi lokalnu baštinu uz folklorne nastupe, izložbe i kušanje tradicionalnih jela. Posjetitelji mogu uživati u očuvanju starih običaja i zanata kroz radionice.

Predavanje u POU Umag
POU Umag organizira predavanje o povijesti i kulturnim znamenitostima Umaga. Prilika je to za sve koji žele bolje upoznati lokalnu povijest kroz zanimljivo izlaganje i diskusiju.

Predstava ZT Umag
Zajednica Talijana Umag donosi predstavu "Una notte in famiglia" koja se bavi humorom svakodnevnog života. Predstava nudi puno smijeha uz izvedbe lokalnih glumaca.

Motovun Off-Road
Motovun Off-Road okuplja ljubitelje terenskih vožnji na zahtjevnim stazama. Natjecanje nudi priliku za vožnju kroz prirodne ljepote Istre uz uzbudljive prizore za gledatelje.

Kašćerga Trail
Kašćerga Trail nudi trkačima priliku za sudjelovanje na stazama kroz prirodu. Rute su prilagođene svim razinama, a manifestacija pruža i priliku za opuštanje u prirodnom ambijentu.

Grožnjan Enduro
Grožnjan Enduro okuplja bicikliste na izazovnim stazama oko Grožnjana. Događaj je prilagođen svim razinama vozača, uz uživanje u prekrasnim panoramama i lokalnim specijalitetima.

Video vezan uz objavu